Over ons
Leuk dat je onze website hebt gevonden!

Een website die in eerste instantie vooral bedoeld was als naslagwerk voor onszelf, maar waar inmiddels ook al veel mensen informatie hebben gevonden over een van onze gezamenlijke passies: hiking, Andalusië, Madeira, en lekker eten.
Andalusië - en dan vooral de regio Axarquia - en Madeira hebben een plekje in ons hart gekregen: daar voelen we ons thuis.
Tijdens een van onze 1e vakanties op Madeira zijn we besmet geraakt met het wandelvirus. Sinds toen gaan rugzak en bergschoenen altijd mee in de koffer.
Lopend kom je op de mooiste plekjes en een beetje inspanning is best fijn.

We zijn allebei echte Tukkers en wonen in het mooie Twente, waar we ook graag de bergschoenen aantrekken. En we nemen altijd allebei een fotocamera mee, zodat we alle mooie plekjes kunnen vastleggen.

Tja en waarom we van lekker eten houden, hoeven we denk ik niemand uit te leggen. Heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en naar eigen smaak aan te passen: deze komen dan uiteraard in een van onze kookboeken. En niks leuker dan familie of vrienden uit te nodigen voor een etentje en dan een 3-gangendiner op tafel te zetten en uren na te tafelen: GENIETEN!

Groeten,

Hans & Liesbeth