Honda crz
Test de Honda CR-Z als eerste ter wereld...

...en kom op televisie

Internationale media introducties van nieuwe auto’s vinden vrijwel altijd plaats op ver weg gelegen, exotische plekken.
Media uit de hele wereld worden eersteklas ingevlogen, verblijven in 5-sterren hotels en genieten copieuze diners. En dan mogen ze ook nog als eerste ter wereld in splinternieuwe auto’s rijden!

Omdat de nieuwe Honda CR-Z Hybride in Nederland aan de internationale media wordt gepresenteerd mag Gek Op Wielen tien kijkers uitnodigen om deze mediahappening samen met Bavo mee te maken.
Wil jij net als autojournalisten en tv-makers als eerste ter wereld in de Honda CR-Z rijden, meld je dan hieronder aan en wie weet ga jij samen met Bavo naar de introductie van de allernieuwste Honda.

OPGEVEN VOOR DEZE ACTIE IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Deze actie is in samenwerking met Honda Nederland en jouw gegevens kunnen worden doorgegeven aan Honda Nederland. Je gegevens zullen zonder jouw toestemming niet worden doorgegeven aan derden.


Nou, dat leek me wel leuk. Om zo’n presentatie mee te maken is al gaaf, maar als je dan ook nog zelf mag rijden?
Ik heb een leuke mail gestuurd waarom ik graag als een van de eersten in de nieuwe Honda CR-Z wil rijden. De letterlijke tekst weet ik niet meer, maar het was iets in de trant van:
“Ik ben benieuwd of deze nieuwe Honda mijn eigen trouwe Hondaatje van 14 jaar oud kan doen vergeten. Met meer dan 280.000 kilometer op de teller en dat zonder problemen!”
De mail verstuurd en er nooit meer aan gedacht. Tot die maandag in april toen mijn telefoon ging….

Beste Winnaars,
Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de Honda prijsvraag bij Gek op Wielen.
We nodigen je uit om de internationale introductie bij te wonen van de Honda CR-Z, de sporthybride coupé, op vrijdag 7 mei 2010. Deze Europese persintroductie van de Honda CR-Z vindt plaats op luchthaven Schiphol.
Wij verwachten je vrijdag 7 mei 2010 om 13.00 uur bij het VIP centrum van luchthaven Schiphol. Een routebeschrijving vind je in de bijlage.
Het programma is als volgt:
· 13.00 uur Ontvangst met koffie of fris in het VIP centrum van luchthaven Schiphol.
· 13.30 uur Presentatie.
· 14.00 tot 16.00 uur Rijden met de Honda CR-Z inclusief high tea onderweg.
· Bij terugkomst in de VIP lounge napraten met de aanwezige Honda staf.
· 17.00 uur Einde
Bij aankomst raden wij je aan gebruik te maken van de gratis Valet Parking Service van Honda. Hiervoor is het wel noodzakelijk uiterlijk 3 mei a.s. je kenteken en merk auto door te mailen naar xxx@honda-eu.com.
Ontvangt zij geen bericht, dan is het niet mogelijk te parkeren bij het VIP centrum. In dat geval kun je parkeren in P1 of P2. Via Vertrekhal 3 kun je dan naar de het VIP centrum lopen.
Kom je met het OV, dan geldt ook hier, entree via vertrekhal 3.
Met vriendelijke groet,

Michel van de Laak
Redacteur Gek op Wielen

Pilarczyk Mediagroep B.V.